Home / Светски / Азис: Изнасилиха ме! Беше унизително!

Азис: Изнасилиха ме! Беше унизително!

Певецът се смята за най-известния мъж в родината

В откровено интервю за в. “Шоу” Азис признава, че се смята за жива легенда, за младия бунтар, който всеки ден е обсъждан от чуждите сайтове. Той безспорно е най-известният мъж в България и дори не проявява скромност по този въпрос.

Изпълнителят на “Гадна порода” намира за най-неприятен професор Вучков, а за
мъж на годината би класирал Росен Плевнелиев. На въпроса с кого би искал да се озове в леглото – Мартин Карбовски, Слави Трифонов или Миро, певецът споделя, че иска и тримата.

По отношение на един неприятен инцидент от миналото, когато Азис е стинал жертва на сексуално посегателство, той споделя, че не желае да си спомня.

“Беше грозно и унизително!” – признава певецът и не иска да се връща назад във времето. За него този период е забравен и колкото по-малко говори за него, толкова по-добре.

Азис не иска дъщеря му да тръгва по неговите стъпки и да гради кариера в поп фолка. Той изобщо не планира Рая да попада под светлините на прожекторите. Иска да я изведе извън пределите на страната – някъде, където хората са по-толерантни.

След скандала със скандалния билборд на Азис с разголени задни части, който беше поставен срещу паметника на Васил Левски в центъра на столицата, певецът усетил, че става известен с всяка измината минута. Тогава разбрал, че се е превърнал в лицето на модерния млад бунтар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*