Home / Хороскоп / Хороскоп за 9 януари 2011 г

Хороскоп за 9 януари 2011 г

Овен – не са изключени недоразумения на работното място. Запазете добрия тон и не обръщайте внимание на хорските настроения и прищевки.

Телец – кипите от енергия и нямате търпение да се захванете с нов проект, защото усещате, че това ще е шанс за вас.

Близнаци – концентрирайте се върху неотложните си ангажименти и не губете време в празни приказки. Моментът е подходящ за издигане в службата.

Рак – не пренебрегвайте мнението на деловите си партньори. По-добре да се възползвате от чуждите съвети, отколкото да сгрешите.

Лъв – днес ще имате много възможности за успех на работното място. От вас ще зависи обаче до каква степен ще се възползвайте от тях.

Дева – не пренебрегвайте здравето си в името на кариерата. Време е да си направите профилактични прегледи.

Везни – покажете мотивация и желание за работа пред началството и много скоро ще бъдете отличени.

Скорпион – започвате уверено новата работна седмица. Успехите ви днес ще бъдат съпроводени и с доза напрежение.

Стрелец – имате желание за промяна. Рутината ви потиска и ви кара да търсите нови възможности. Бъдете внимателни с рисковите начинания.

Козирог – отново ще трябва да се занимавате с неуредени документи. Това, с което сте се захванали, започва да ви носи негативни изживявания, но пък крайният резултат ще си заслужава.

Водолей – някой си играе с чувствата ви и ще бъде наказан за това. Не се оставяйте да бъдете манипулирани. Проведе откровен разговор с натрапника

Риби – бъдете последователни и целенасочени, не се разпилявайте на празни обороти. Ще постигнете успех, ако вложите цялото си старание.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*