Home / Хороскоп / Хороскоп за 8 януари 2012 г.

Хороскоп за 8 януари 2012 г.

Овен – днес ще почувствате, че има на кого да разчитате, че някой ви обича и обгрижва. Любовта ще ви накара да се усмихвате по-често.

Телец – опитайте се да преодолеете мрачното си настроение и направете нещо хубаво за себе си. Поглезете се.

Близнацинастроение сте на любовна вълна и се радвате на любовта и грижите на половинката. Планирате събиране с приятели и вероятно ще го осъществите.

Рак – не се натоварвайте само с мисли за пари. Точно днес едва ли ще успеете да промените нещо. Радвайте се на малките неща.

Лъв – планирайте внимателно ангажиментите си днес, за да ви остане време и за релакс. Не пренебрегвайте дребните болежки.

Дева – бъдете мили и отзивчиви към хората, които обичате. Не бързайте да се ядосвате за дреболии. Помислете малки преди да избухнете.

Везни – нуждаете се от почивка и време, в което да не правите нищо. Осигурявайте си такива моменти, защото работата не е най-важното.

Скорпион – мислите ви насочени към близък човек, който е затънал в проблеми. Всъщност положението не е толкова страшно. Не се тревожете излишно.

Стрелец – ще е чудесно, ако отделите малко време за спорт, защото имате нужда от раздвижване. Само не прекалявайте, за да не си докарате мускулна треска.

Козирог – днес се наслаждавате на заслужената почивка. Цяла седмица бяхте прекалено заети, за да си обърнете внимание. Сега се възползвайте и се погрижете за личните си нужди.

Водолей – ако планирате по-крупни покупки, днес е подходящ ден за това. И все пак не прекалявайте с харчовете, защото ви чакат тежки времена.

Риби – прекарайте повече време със семейството си. Половинката ви недоволства, защото се чувства пренебрегната. Компенсирайте това.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*