Home / Светски / Андрей го удари на живот… с друга

Андрей го удари на живот… с друга

Телевизионерът пренебрегва работата си

Откакто е с нова жена, Андрей Арнаудов започна да пренебрегва все повече работата си. Последно той беше засечен с анонимна хубавица в Дубай, където двамата отморявали като истински баровци. Тузарската почивка накарала Андрей съвсем да забрави за всичко останало, пише “Уикенд за жената”. Любимата жена на Андрей е уж танцьорката от небезизвестното предаване “Шоуто на Иван и Андрей” Маргарита Будинова. Той обаче е бил засечен с друга жена на въпросната почивка.

Тв водещият и хубавицата били изловени на борда на самолет на скъпарските авиолинии “Катар еърлайн”. Влюбените гълъбчета изглеждали щастливи и доволни. Очевидно почивката им се е отразявала положително.

Вероятно Андрей кръшка на официалната си приятелка, която всъщност го раздели с екссъпругата му Даниела. Мълвата носи, че законната му половинка ги заварила почти на калъп в семейното жилище. Двамата обаче се разбрали да не правят циркове и скандали и се разделили като големи хора.

След брак, който продължи не повече 9 месеца, Андрей продължи с купоните в компанията на красиви жени. Сексуалните му подвизи го разделят с всяка жена, която истински е държала на него. Вероятно и Будинова скоро ще го отсвири, когато си даде сметка какви ги върши зад гърба й.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*