Home / Хороскоп / Хороскоп за 27 ноември 2011

Хороскоп за 27 ноември 2011

Овен – изяснете първо ситуацията лично за себе си и след това я споделете с половинката. Не унивайте от дребните недоразумения.

Телец – имате нужда от пълноценна почивка. Колкото повече пренебрегвате нуждата от релакс, толкова по-зле ще се чувствате.

Близнаци – възможно е да получите подарък от любим човек. Покажете радостта си и не го приемайте като даденост.

Рак – не разкривайте съкровените си желания на псевдо приятелки. Възможно е да ви забият нож в гърба.

Лъв – на дневен ред ще са проблемните от лично естество. Приятелките ви ще настояват да чуете експертното им становище, но вие не приемайте вмешателство.

Дева – очаква ви приятен ден в компанията на близки хора. Наследете се на тези спокойни моменти и презаредете силите си.

Везни – не се доверявайте безрезервно на интуицията си, защото може да ви подведе. Помислете добре и тогава си правете изводи.

Скорпион – днес ще сте заети с досадни битовизми и планиране на новата работна седмица. Просто няма да ви остане време за почивка.

Стрелец – ще се радвате на прекрасно настроение и вдъхновяващи моменти. Имате всичко, което е нужно, за да сте щастливи.

Козирог – не се натоварвайте с депресивни мисли и се освободете от всичките си притеснения. Животът е хубав, макар да има и не толкова хубави периоди.

Водолей – ще се наложи да проведете сериозен и откровен разговор с половинката. Има неща, които ви тормозят и е време да ги изясните.

Риби – отново някой ще попречи на плановете ви за деня. Този път вече ще загубите контрол и ще спретнете грандиозен скандал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*