Home / Хороскоп / Хороскоп за 28 ноември 2011

Хороскоп за 28 ноември 2011

Овен – изпитвате известни съмнения относно настоящата си работа. По-добре се отърсете от тези чувства и се концентрирайте върху спешните си задачи.

Телец – получавате неочаквана помощ от срана на колеги. Днес работата ви в екип ще бъде успешна. Сами ще се убедите, че понякога е по-добре да се слеете с останалите.

Близнаци – денят ще бъде наситен с енергии. Самите вие ще усетите по-висока чувствителност към случващото се.

Рак – днес ще се наложи да бъдете гъвкави. Бъдете готови на отстъпки, за да потръгнат нещата около новия ви проект. Понякога сте прекалено категорични и това ви пречи.

Лъв – започвате успешно новата работна седмица. Кипите от енергия и това ще ви помогне в много отношения. Тревожи ви дребен здравословен проблем и ще се наложи да вземете мерки.

Дева -чувствате се напрегнати и това се отразява върху отношенията ви с околните. Възможни са конфликти, провокирани от прекалената ви чувствителност.

Везни – ще се наложи да вземете важно решение и да си понесете последствията от това. Не обвинявайте друг за собствените си грешки.

Скорпион – днес ще сте изключително мобилни. Денят ви ще премине в движение. Ще се наложи да се срещнете с много хора и това ще бъде от полза за деловата ви дейност.

Стрелец – започвате новата работна седмица с досада. Ще се наложи да се борите с бюрокрацията и да обикаляте от инстанция по инстанция.

Козирог – чувствате се объркани и неудовлетворени. Работата не ви носи необходимото материално благополучие и това ви кара да рискувате с нови начинания

Водолей – мислите ви са насочени към проблемите на работното място. Началството недоволства и стоварва цялата отговорност върху вас, което ви депресира допълнително.

Риби – не бързайте да си правите изводи за хората около себе си. И те имат своите лоши моменти. Денят ще ви постави пред много изпитания в деловата сфера.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*