Home / Светски / Андреа краде от Кайли Миноуг

Андреа краде от Кайли Миноуг

Актуалната блондинка била обсебена от Кайли

Изпълнителката на “Късай етикета” върви по стъпките на вдъхновяващата Кайли Миноуг. Сега певицата от масовия жанр е решила да се облича като сексапилното миньонче. Нейните дрехи обаче са на по-прилични цени, отколкото тоалетите и аксесоарите Кайли. Така например, роклята на Миноуг – дело на Рудолф Муре, създадена специално за нея, струва милион, докато имитацията на родната фолкзвезда струва далеч по-малко, научиха от в. “България днес”. Андреа комбинира рокличката с костюмче и шапка, което не оставя съмнение кого имитира.

Русото изкушение на поп фолка Андреа не жалила средства, за да прилича на любимката си. Обувките от последното й участие стрували 1200 лв. и приличали на тези, с които вече сме виждали Кайли.

Близки на половинката на Кубрат Пулев разказват, че тя е обсебена от звездната си колежка и макар да е на светлини години от нея в професионално отношение, Андреа иска да вземе малко от славата й.

Обикновено, родните ни певици от лекия жанр крадат идеи от световноизвестните знаменитости, въпреки че открито не го признават. Случва се и да се копират взаимно, в което всъщност няма нищо лошо. Кризата във фолкгилдията ги кара да използват всякакви средства, за да се задържат на повърхността.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*