Home / Хороскоп / Хороскоп за 29 ноември 2011

Хороскоп за 29 ноември 2011

Овен – успешно улавяте работната атмосфера и фалша сред колегите си. Имахте възможността да си извадите ценни поуки, които ще ви помогнат занапред.

Телец – мотивирани сте да приключите с поетите ангажименти и макар че ще се чувствате преуморени в края на деня, ще оправдаете очакванията на деловите си партньори.

Близнаци – ще имате възможността да покажете добри резултати на работното място и въпреки завистта на колегите си, ще блеснете в очите на ръководството.

Рак – сякаш нямате енергия за каквото и да било. Уморени и отпуснати ще се чувствате през целия ден. Може би малко спорт ще ви се отрази добре.

Лъв – чувствате се леко меланхолични и депресирани. Имате усещането, че не ви оценяват и губите желание да се доказвате – напълно погрешно.

Дева – справяте се повече от добре, предвид условията, в които се трудите. Не се подценявайте в никакъв случай и не позволявайте на другите да го правят.

Везни – концентрирани и мотивирани сте на работното място. Имате желание за по-бързо издигане, но мнозина ще попречат на намеренията ви.

Скорпион – твърде нежни сте по душа, макар да създавате точно обратната представа в околните. Изпитвате съмнения относно способностите си и това саботира начинанията ви.

Стрелец – ще бъдете изправени пред нови предизвикателства и изпитания. Само с воля и мотивация ще се преборите с тях. Не губете кураж и вярвайте в себе си.

Козирог – успешен ден за търговците и хората, които се занимават с интелектуален труд. Ще имате шанс да подобрите финансовото си състояние.

Водолей – не се примирявайте с манипулативните действия на колега. Очевидно, някой иска да ви дискредитира, за да извлече лична изгода от това.

Риби – днес комуникацията ще се окаже особено важна за деловите ви начинания. Бъдете мили и внимателни, защото не знаете кой ще ви бъде от полза.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*