Home / Светски / Жана Бергендорф разкри какво планира

Жана Бергендорф разкри какво планира

Жана Бергендорф и датчанинът Стефан се разбрали да останат заедно

Макар да не спечели зрителския вот в „Като две капки вода“, Жана имаше възможността да докаже именно тази своя сила. Тя бе една от малкото жени изпълнителки, които смаяха публиката с глас и умения. Без съмнение това се дължи на факта, че само преди година червенокосата фурия натрупа опит с имитациите. Този път обаче я предаде най-силният й аргумент в надпреварата – гласните й струни. Вместо да има възможността да смае публиката, почти до края Жана едва успяваше да изпълни парчетата си заради кръвоизлив на гласните струни. С проблемите се борила от години и нищо не помагало.

„Докато бях в Корея, от претоварване ми се отключиха за кратък период кисти на гласните струни. Когато се прибрах, ми обясниха, че съм имала болест на щитовидната жлеза. Бях станала 110 кг от това. Искаха да ме оперират, но отказах. С много воля, ходене пеша и пиене на вода отслабнах. И отново започнах да пея“, разказва с ентусиазъм Жана.

Жана Бергендорф в шоуто "Като две капки вода"

Жана Бергендорф в шоуто „Като две капки вода“

Тя обаче от малка е боец и тази битка за здравето й не е единствената, която води. Макар да не е спечелена напълно, Жана е успяла да преодолее друга тежка болест преди години – болестта на разбитото си сърце. Това се случва, когато момичето е само на 6 години. Тогава разбира от родителите си, че истинският й баща я е изоставил. Прекъснал всякакви връзки със семейството й и никога не я потърсил, за да създадат отново контакт.

След като спечелила „X фактор“, за кратко се замислила дали да не го издири. Дори се оказала пред дилемата да наеме частен детектив, който да ги свърже. Искала да знае какъв човек е той, дали не съжалява за постъпката си. Но след това съжалила, че ще се меси в живота му, без да има това право.

Заради грешките на собствените си родители преди време Жана се зарекла да не оставя и синът й да страда от мъчителна раздяла. Преди да спечели музикалния формат на Нова телевизия, за известно време певицата бе разделена с момчето си. То живееше с баща си – датчанина Стефан.

Двамата дори били пред дилема дали да не се разделят заради проблеми с роднините. Жана не била желана от близките на мъжа си, които полагали огромни усилия да я извадят от живота си. Накрая обаче в името на малкия Леон съпрузите останали заедно. Жана получила възможността да събере цялото си семейство на едно място и да се развива в кариера, която й е наистина приятна без вечните лишения, пише в. „Уикенд“.

За да скрепи брака си, дори вече се замисля да има още едно дете. Бременността нямало да я отдалечи от плановете й за албуми и участия.

„Много искаме със Стефан момиченце. Дано да е в близките 2-3 години“, крои планове Жана.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*