Home / Светски / Десислава: Нямам намерение да заживея със Светлозар

Десислава: Нямам намерение да заживея със Светлозар

– Нямаме проблеми, свързани с ревността

 

Десислава е влюбена в Светлозар (сн.: Фейсбук)

Фолк певицата Десислава най-накрая официално призна, че е с ММА боеца Светлозар Савов. Двамата са заедно от близо година, той се снима в няколко нейни клипа, но изпълнителката все още няма намерение да заживее с него под един покрив.

„Смятам, че нещата са още в началото, независимо, че сме двойка от месеци. Честно да си кажа, на този етап дори нямаме намерение да заживяваме заедно. Всичко може да се случи и не искам да прибързваме“, обяснява тя пред сп. „Блясък“.

Десислава твърди, че не се е захласнала по него, защото е спортист.

„Това въобще не е на първо място за мен, дори не присъства в класацията. Има много по-важни неща, като например това какъв човек е в действителност.“

Кадър от клипа към песента "Най-неправилният мъж"

Певицата казва, че със Светлозар нямат проблеми, породени от ревност. Той много добре знаел, че се захваща с известна жена, която често пътува и има участия по нощните клубове.

„Тези неща са съвсем нормални, това е моята работа и той е наясно с всичко още от началото. Когато обича, човек приема ситуацията, още повече, когато е заварена, а не се е получила в течение на връзката“, добавя още Десислава.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*