Home / Светски / Скарлет Йохансон тръшна Анджелина Джоли

Скарлет Йохансон тръшна Анджелина Джоли

Датчанката затвърди окончателно позициите си в Холивуд

 

Миловидната Скарлет Йохансон се готви да атакува нов връх. Любимата актриса на Уди Алън може да прибере 13 000 000 лири за продължението на лентата „Отмъстителите“. Там тя ще се появи само ако офертата наистина бъде приета и от двете страни, но поне засега няма индикации, че блондинката ще откаже.

 

Скарлет Йохансон и Анджелина Джоли

Скарлет Йохансон и Анджелина Джоли

Ако компанията и Скарлет си стиснат ръцете, това ще изстреля госпожица Йохансон на върха на най-скъпоплатените актриси в света. Никой няма да има над нея. Всички останали ще бъдат номера поредни след едно, което определено се харесва на амбициозната датчанка.

27-годишната красавица все още  не е дала своя отговор, но спецове във филмовите среди казват, че тя едва ли ще се колебае още дълго. Още повече,  че при съгласие актрисата ще постави в малкия си джоб всички останали конкурентки.

Засега първенството за най-скъпоплатена актриса се държи от Анджелина Джоли. Тя прибра 12,2 милиона лири за лентата „Туристът“, като това се случи през 2010 г.

Парите на известната и като Черната далия актриса ще са напълно заслужени, тъй като историята за „Отмъстителите“, в която Йохансон участва, зае трето място в класацията на продукциите, спечелили най-големи приходи. Скарлет имаше немалък принос за този рекорд, като одобрението за нея беше изказано не само от страна на зрителите, но и на критиката.

Оферирани с високи хонорари са и Робърт Дауни-младши и Крис Хемсуърт. На тях продуцентите обещали повече от 50% увеличение на заплащането.

Маруся Ангелова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*