Home / Лайфстайл / Звезда от “Забранена любов” заработва бакшиши на морето

Звезда от “Забранена любов” заработва бакшиши на морето

Яна Кузова бачка по цял ден като сервитьорка на морето


Обещаващата актриса била принудена да работи като сервитьорка, за да се издържа. Клиентите, които я припознават, оставали възхитени, но и леко разочаровани, че уж е звезда, пък бачка като “прислужница”, пише в. “Всеки ден”. Девойката обаче се справяла завидно добре с таблата и не си давала вид на изморена, въпреки че цял ден била на крак. Така Яна се превърнала в атракцията на заведението. Чуждите туристи, естествено, си нямали представа коя е тя, но нашенците коментирали въодушевено, особено подрастващите и пенсионерките.

Яна била сервитьорка за пример, пишат от таблоида. Усмихвала се на всички и хората й оставяли тлъсти бакшиши. Давала и автографи на най-запалените си фенове, предимно на децата.

Говореше се, че всички актьори от “Забранена любов” са получили тлъсти хонорари, но май това съвсем не е така, щом на “Нора” й се налага да бачка на морето, за да си изкара джобните. Не че е срамно, просто е странно. Свикнали да сме гледаме така наречените “звезди” на достолепно разстояние и когато ги видим в ролята им на обикновени хора, си мислим, че някак си не е редно. Нали сме ги виждали на малкия екран, та решаваме, че нямат право да бъдат едни от нас.
бутони за социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*