Home / Хороскоп / Хороскоп за 20.07.11

Хороскоп за 20.07.11

Овен – удачен ден за нови начинания. Късмет в нови проекти и партньорства. Навлизате в нов етап и той вероятно ще ви донесе удовлетворението, към което се стремите.

Телец
– днес сте малко изнервени и сприхави. Приемате твърде лично закачките на колежка, която просто се забавлява на ваш гръб. Не си позволявайте да показвате слабост.

Близнаци – началството ви дебне, а вие се опитвате да се скатавате. Дали заради жегите, или ви е обхванала ваканционната вълна – не е ясно.

Рак – успешен ден за търговците, реализирате добра печалба и успявате да контролирате служителите си. Помислете и за здравето си.

Лъв – днес сте изключително материални. Търсите изгода във всичко, с което се захванете. Забравяте за важните неща в живота, които не се измерват с паричната им равностойност.

Дева – днес имате нужда от общуване, нуждаете се от споделяне и малко клюкарстване с приятелки или колежки. Не пренебрегвайте и служебните си задължения.

Везни – днес сте настроени на философска вълна. Размишлявате, анализирате и водите разследване, с което злепоставяте най-вече себе си. Мислите ви се реят, а задълженията ви се трупат.

Скорпион – успешен ден за тези от вас, които са на изпит или на интервю за нова работа. Ще имате много възможности за професионална реализация, но не приемайте първото предложение, ако не ви удовлетворява.

Стрелец – нямате представа откъде да започнете днес, толкова много работа ви чака. А и вие сте особено взискателни и искате всичко да е перфектно, а това често е невъзможно.

Козирог – не е от най-добрите ви дни, но ако положите нужните усилия, може и да останете удовлетворени в края на деня. Не бъдете придирчиви към служителите си, дайте им малко въздух.

Водолей – добър ден за повечето от вас. Успявате да се наложите на работното място и да привлечете вниманието на началството. Не е изключено и повишение или премия.

Риби – нещата ви се нареждат, очакват ви хубави новини и скоро ще се похвалите с голяма покупка. На любовното поприще също има с какво да се похвалите.
share button

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*