Home / Светски / Защо се разделиха Орлин Павлов и Яна Акимова?

Защо се разделиха Орлин Павлов и Яна Акимова?

Изпълнителят бил в депресия

 

Орлин Павлов и Яна Акимова вече не са заедно

Орлин Павлов и Яна Акимова вече не са заедно

Певецът Орлин Павлов най-накрая разкри това, което се тръби в медиите от месеци. Симпатичният изпълнител вече не е с танцьорката Яна Акимова, която според последните клюки е с бизнесмена Петко Димитров.

„Сам съм в момента. Пътувам за Варна. Там ще съм с приятели“, коментира лаконично пред „Шоу“ певецът.

Феновете на звездната двойка се питат защо двамата са решили да се разделят и имат какви ли не предположения. Орлин споделя, че Яна вече е била готова за семейство и деца, но той все още не бил на тази вълна и бил прекалено отдаден на кариерата си. Освен той непрекъснато пътувал и с нея се разминавали. Имал възможност да избере пътя към нея, но така и не го направил.

В момента певецът бил наранен и депресиран, но не искал да говори за случилото се. Двамата се разделили още преди месеци, но предпочели да си замълчат, за да не им се налага да дават обяснения на близките си. Не се знае дали Петко Димитров има пръст в цялата работа, но не е тайна, че той се сближи доста с Яна в предаването ‚Денсинг старс“. Докато танцуваха в шоуто, те прекараваха заедно дълги часове.

Орлин се притеснявал и от реакцията на родителите си, тъй като били хора от друго поколение и имали здрава ценностна система.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*