Home / Мистично / Космическата сила на златото

Космическата сила на златото

Този благороден метал е свързан със зодиакалния знак Овен, а от там и със стихията на огъня и с бога на войната Марс

 

злато космос мистика

Марс обича жените – той винаги е готов да им окаже покровителство и да ги защити от врагове. Защото прекрасните дами ценят златото не само за красотата и стойността му – още в доисторически времена интуицията им е подсказвала, че златните амулети ги правят привлекателни, енергични, здрави, а в трудна минута могат да ги спасят от опасност. И наистина, едва ли не във всяко семейство има легенда за това, как златно кръстче на златна верижка, златна монета или бабиният златен пръстен са спасили нечий живот или са предотвратили нещастие. С най-голямото разположение на златото се ползват веселите жени, оптимистките по натура. То им помага във всичко – и това прави чест на Марс. Благородният метал не обижда и песимистките – златото предпазва меланхоличните дами от ненужна загуба на сили и енергия.

ЗЛАТОТО И АСТРОЛОГИЯТА

Постоянно могат да носят злато Лъвове, Овни, Телци с огнено-земна или въздушно-огнена космограма. Ако Стрелец, Козирог, Водолей, Скорпион или Близнаци имат огнено-земна или огнено-въздушна космограма, те също добре ще си взаимодействат с благородния метал, но трябва периодично да снемат украшенията. Останалите могат да носят злато от време на време. Хората със Слънце във Везни при огнена, огнено-въздушна или огнено-земна космограма е добре да носят злато за компенсация (Слънцето е в падение), а с водна или водно-въздушна космограма е по-добре изобщо да не го ползват като украшение. Особено е противопоказано то на хора с чисто водна, водно-земна или с въздушно-водна космограма, пише вестник „Феномен“.

За Рибите и Раците е подходящо бялото злато – сплав от злато и сребро или злато с платина и сребро. Въобще тази сплав е добър коректор на състоянието.

One comment

  1. На мен винаги ми е било исега ми е добре със злато.Затова искам моите наследници да продължат да се красят и да се радват на златни накити.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*