Home / Лайфстайл / Публиката към закъснялата Ванеса Мей: Оставка!

Публиката към закъснялата Ванеса Мей: Оставка!

Талантливата цигуларка беше освиркана от публиката

Вместо да получи аплодисменти, Ванеса Мей бе “възнаградена” с шумни освирквания за това, че закъсня с час и половина за концерта си в НДК. От публиката се чуваха скандирания “Оставка!” в унисон с протестите, пламнали из цялата страна.

Представителите на виртуозната цигуларка хвърлила вината за закъснението й на промоутърите. Истинната обаче била друга. Ванеса Мей не се вяснала на репетиция и се наложило да се упражнява, когато публиката вече започнала да пристига. Няма информация какво толкова е попречило на дамата да се яви навреме на уговорената репетиция. При всички положения закъснението й е обидило чакащите й почитатели.

Въпреки конфузната ситуация, цигуларката все пак успяла да се измъкне от положение и да предразположи публиката. След като напрежението стихнало и хората се поуспокоили, концертът протекъл нормално.

Изпълненията на Ванеса толкова се харесали на публиката, че тя била извикана за бис и не пренебрегнала феновете си, пише “Блиц”.

Цигуларката също се почувствала неприятно от цялата тази ситуация и изтървала лъка си, останала без едната си обувка и се опитвала да успокои ръцете си, които потрепервали.

Говори се, че желанието й било да репетира в 19 часа, а не в 14 часа и това довело до голямото закъснение.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*