Home / Хороскоп / Хороскоп за 5 декември 2011

Хороскоп за 5 декември 2011

Овен – ще започнете успешно новата седмица и ще обърнете повече внимание на равносметката от постигнатото до този момент. Не се доверявайте на хора, които вече злоупотребиха с доверието ви.

Телец – притеснени сте за финансите си, които се топят със скоростта на светлината. Тепърва обаче ще трябва да отделите средства за предстоящите празници.

Близнаци – днес сте изключително енергични и целенасочени. Ще успеете да реализирате много от плановете си и успехът няма да закъснее.

Рак – самотните души от вас ще срещнат подходящ човек, но от вас зависи дали ще дадете шанс на тази нова любов.

Лъв – съсредоточете се върху деловите си ангажименти, защото началството поставя нови и нови изисквания, които ще ви е трудно да следвате.

Дева – много възможности ще имате през днешния ден. Късметът е на ваша страна и проектите ви ще се окажат печеливши.

Везни – не си губете времето с безсмислени спорове и не обръщайте внимание на клюките на работното място. Заловете се за работа и никой няма да ви въвлича в интриги.

Скорпион – обърнете внимание на детайлите, защото всички погледи са вперени във вас и само чакат да сгрешите, за да го изтъкнат.

Стрелец – заловете с проектите, които ще увеличат финансовите ви постъпления. Ако имате възможност да помогнете на колега – направете го.

Козирог – не спирайте да мечтаете и да вярвате в доброто. Мечтите се сбъдват, когато най-малко очаквате. Нуждаете се от положителни изживявания и по-малко стрес.

Водолей – не позволявайте да ви манипулират и използват. Научете се да четете между редовете и си правете пас, когато виждате, че ви подценяват.

Риби – имате неотложни ангажименти и никак не е добре, че ги оставяте за последния момент. Така си създавате допълнителен стрес.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*