Home / Светски / След всички грозни кавги Стунджи прости на Елица

След всички грозни кавги Стунджи прости на Елица

Музикантите работят за бебе

Една от най-коментираните раздели в музикалните среди – тази между двойката на сцената и в живота Елица Тодорова и Стоян Янкулов – Стунджи, остана в миналото. Музикантите отново са заедно, въпреки че съвсем наскоро перкусионистката заряза скандално дуетната си половинка и заяви, че не иска да има нищо общо с него. Отношенията им обаче явно са се затоплили и двамата дори решили да започнат опити за бебе, пише в. „Уикенд“.

„Не за пръв път Стунджи прощава изцепките на Елица. Железни нерви има този човек, за да издържа наглото й, нахално и безочливо поведение. Той обаче е с меко сърце и е готов винаги да прибере тази повлекана вкъщи, твърде много е привързан към нея”, споделят разтревожени близки на Янкулов.

Многобройните изневери на Елица не са тайна за никого. Певицата, която не пропуска лъскаво парти или откриване, където доволно да се накваси с безплатен алкохол, се оправдавала пред любимия си, че иска elica i stundjiповече динамика и развлечения, затова обикаля баровете по нощите без него.

Именно различията във възприятията за света и съвместното бъдеще се оказаха и препъникамъчето във връзката на изпълнителите на хита „Вода”. Докато Елица искала да си развява коня на различно място всяка вечер и твърдяла, че не е готова да се заробва с деца, Стунджи милеел да стане баща и не пропускал сгоден случай да натяква на певицата, че отказва да го дари с наследник.

„Двамата имаха жестоки и грозни кавги по този въпрос. Дълго време поставяха професионалните си ангажименти на първо място, но напоследък вижданията им в това отношение се различават коренно, а това ги отдалечава много един от друг”, коментират приятели на най-добре представилите се на Евровизия родни музиканти.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*