Home / Светски / Гонят Миро Каризмата от бТВ

Гонят Миро Каризмата от бТВ

„Наистина любов“ е със скандално нисък рейтинг

Предаването „Наистина любов“, което наследи емблематичното „Море от любов“ на Наталия Симеонова, има само няколко истории, завършили с хепиенд. При старта си през март романтичното шоу имаше претенциите да покаже, че любовта е по-силна от всичко и да закове романтичните зрители пред екрана в събота. Нищо подобно обаче не се случи, пише в. „Уикенд“.

Посланията на зарязаните, уви, почти никога не завършваха с щастлив край въпреки настоятелните молби на водещия. Макар че Миро кандърдисва с букети в ръце участничките да се съберат с натирените от тях половинки, повечето от тях стъпват в студиото не за да се помирят, а просто за да кажат за последен път категорично „Не“ на бившите си гаджета.

miro1За разлика от хладния Миро, който се оказа пълен карък по събиране на разделени двойки, водещата Наталия Симеонова успяваше да влезе под кожата им и успяваше да ги кандърдиса да размислят. Случваше се в студиото на „Море от любов“ някой от участниците да падне на колене и да предложи брак.

От ден на ден писмата от зрители с любовни проблеми за „Наистина любов“ обаче ставали все по-скучни и тривиални. Търсещите за помощ предаването били толкова малко, че екипът се чудел как от тях да подбере няколко по-заинтригуващи истории, за да се получи интересен епизод. Освен това изпълнителят на „Губя контрол“ късал нервите на екипа с претенциите си. Миро постоянно правел фасони на гримьорите и стилистите, които се чудели как да му угодят. Когато разбрал, че столът му на водещ в „Наистина любов“ се клати, певецът изпаднал в шок. Тъй като напоследък кариерата му била в застой, той се надявал да се намърда трайно в БТВ и да се изявява като водещ и в други телевизионни проекти на Денис Ризов.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*