Home / Светски / След концерта на жълтите павета Глория събира тен в Слънчев бряг

След концерта на жълтите павета Глория събира тен в Слънчев бряг

Примата на фолка все така се звездее

Глория, която продължава да се изживява като Номер 1, за пореден път разочарова феновете си, които казаха, че дори и Лили Иванова не е чак толкова стисната, когато става въпрос за автографи и внимание към публиката.

След концерта на жълтите павета, Глория събира тен в Слънчев бряг

След концерта на жълтите павета Глория събира тен в Слънчев бряг

Русенката побърза да се скрие след снощния концерт, който се проведе на жълтите павета в София. Тя не се разписа на нито един диск, подаден й любезно от невръстните фенки, които предвидливо я причакваха около хотел „България“ в столицата.

Както повечето певици от този жанр, и Глория не спести на събралото се множество гледката към напиращите да изскочат силиконови гърди. Ефирната и оскъдна черна рокля, която се оказа още едно приятно доказателство за стила на Гло, едва прикриваше прелестите на чалгаджийката.

Малко след като приключи веселбата в София, Глория набързо събра багажа и отпраши с мръсна газ към морето. Дамата, която скоро ще закръгли четири десетилетия, ще прекара следващите седмици в компанията на дъщеря си Симона. Двете ще се кефят на лятното слънце и приятния морски бриз от апартамента, който звездата има в Слънчев бряг. Традиционно Гло ще съчетае приятното с полезното, като няма да пропусне да огрее с присъствието си клубовете край морето.

One comment

  1. У-у-у, страшно интересно и изключително значимо. Така се бях притеснил за нея. Ама коя пък беше тази …, и защо е в рубрика звезди ? Каква точно звезда е ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*