Home / Лайфстайл / Виж Цецка Цачева без бръчки, по-слаба и с поне 10 години по-млада

Виж Цецка Цачева без бръчки, по-слаба и с поне 10 години по-млада

Председателката на Народното събрание направо фото-шокира симпатизанти и критикари

Ако сте фен на петъчния парламентарен контрол и не изпускате нито едно пряко предаване, може би няма да обърнете никакво внимание на корицата на новия брой на лайф списанието „Мери“.

Цецка Цачева направо грее от корицата на списание Мери

Цецка Цачева направо грее от корицата на списание "Мери"

Ще си помислите, че жената, която е грейнала там, най-вероятно е някаква тунингована бизнесдама, бивша манекенка или телевизионна водеща. Не, нищо подобно! Това е председателката на Народното събрание Цецка Цачева.

Цачева, която в момента е на 54 години, изглежда поне с 10-ина години по-млада и ужасно много прилича на Барбара Стрейзънд, но с по-деликатен нос. Снимката от корицата на списанието е една от най-споделяните във Фейсбук. Зевзеци вече са спретнали поне няколко колажа, като на единия от тях фотошопнатата физиономия на Цачева грее върху капака на бял „Голф“ с пернишка регистрация.

Цецка Цачева без фотошоп

Цецка Цачева без Фотошоп

Интервюто, което председателката дава за списанието, е доста голямо – цели 3 страници, в които Цачева разказва, че не е лесно да си ръководител на Народното събрание и споделя, че „води заседанието, но не само това е работата на един председател на парламента“.

На въпроса дали има ухажори в коридорите на Народното събрание, тя отговаря, че не може да разграничи на този етап кои любезности са по протокол и кои са изречени от сърце.

Едно е сигурно – след тази корица комплиментите към Цецка Цачева ще бъдат много повече и не съвсем протоколни.

 

Маруся Ангелова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*