Home / Светски / Слави взел богата булка

Слави взел богата булка

Мартина не е поредната златотърсачка

Оказва се, че балерината Мартина съвсем не търси финансова изгода от връзката си със Слави Трифонов. Родителите й били заможни, тъй като наследили няколко атрактивни сгради в центъра на Варна, пишат от в. “ШОУ”.

Водещият не се притеснявал и не се съмнявал относно чувствата на приятелката си, защото знаел за имотното й състояние.

Мартина е от семейство на богати реститути и от малка била свикнала с лукса. Близките й задоволявали всички нейни капризи и желания. Варненката си живеела като принцеса и нямала нужда от мъж, за да получава всичко, което иска. Баба й Ани Мишева забогатяла през 1993 год., когато й върнали реституираните имоти, земи и гори.

Мартина получавала голяма финансова помощ от баба си, която била горда с тв изявите й. Тя й купила апартамент в столицата, тъй като била приета да учи в НСА. Жилището й се намира квартал “Манастирски ливади” и е обзаведено по последен писък на модата.

Балерината от “Магаданс” живее нашироко, но не благодарение на Слави Трифонов. Запознати твърдят, че двамата действително са се сгодили, но се страхували да сключат брак, пише Информационна агенция Блиц. Говори се, че близките на Мартина са против една евентуална сватба, тъй като не харесвали зетя.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*