Home / Светски / Слави показа, че Мартина не е нищо специално

Слави показа, че Мартина не е нищо специално

Дългия не толерира нежната варненка

На репетицията за концерта на “Планета ТВ” Слави Трифонов не показал по нищо, че с Мартина са интимни. Той се държал делово и хладно с балерината. Отстрани по нищо не проличавало, че двамата имат романтична връзка.
На 10-ия рожден ден на телевизията Дългия се появил, за да надзирава репетициите на “Ку-ку бенд”. До него стоял Маестрото, а балетът – зад тях.
Въпреки слуховете за връзката между Трифонов и Мартина, действително двамата по нищо не показват да имат чувства един към друг. Балерината работи толкова, колкото и останалите. Тя не е толерирана и не се радва на по-специално отношение.
Варненката има желязна дисциплина, калена от спорта, и не търси изгода във връзката си с Трифонов. Близките й дори отричат, че тя върти любов с шефа си и споделят, че са само приятели. Ние обаче сме виждали папарашки снимки, на които ясно се вижда, че двамата се държат за ръце. Едва ли Слави щеше да го направи, ако между тях нямаше нищо. Той винаги е криел личния си живот и се говори, че дори забранявал на приятелките си да коментират връзката си с него. Така и никоя не посмя да хвърли повече светлина върху взаимоотношенията им.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*