Home / Светски / Сани от Х Фактор призна: Правих секс с мъжа на Теди Кацарова!

Сани от Х Фактор призна: Правих секс с мъжа на Теди Кацарова!

Не тя обаче била причината за раздялата

Вече месеци наред се носят клюки за гласовитата Александра, чиято звезда изгря на сцената на популярното шоу Х Фактор. Таблоидите обвиниха Сани, че е разбила семейството на Теди Кацарова. Тя, естествено, тогава отрече категорично да е имала любовна авантюра с Макс.
Ето че сега Сани сменя мнението си и разкрива, че е правила секс с мъжа на Теди Кацарова, но не тя е била причината за края. Талантливата певица направи скандалните разкрития в новия брой на списание Story, пише hotnews.bg.
“Познаваме се с Макс от времето, в което беше с Теди” – откровеничи Александра.
Ние обаче помним как разпалено ни убеждаваше, че била много добра приятелка на Макс. Дори тя му намерила адвокат, който да го разведе с Теди. Между двамата обаче нямало нищо друго – само приятелски чувства.
Интересно е защо сега реши да разкрие истината. Дали иска да влезе отново в светските хроники и се опитва да си прави ПР на гърба на Теди – ние не смеем да предполагаме.
Още по време на шоуто Сани призна, че Макс следи изявите й. Дори й стискал палци да стане Х Фактор, но това така или иначе не стана.

loading...

2 comments

  1. Strahotna,mnogo uspehi zanapred!!!

  2. egati i k*4katas izvinenie … ;xx taq e otvratitelna….kogato o6te x-factor varve6e govore6e zad garba na stela…za6to ne vidi tq kakvi gi var6i i togava da govori…pffff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*