Home / Хороскоп / Хороскоп за 17 януари 2012 г.

Хороскоп за 17 януари 2012 г.

Овен – мобилизирайте се и се захванете здраво за работа. Разсейвате се и на финала не сте доволни от резултатите си. От вас зависи да покажете повече на работното място.

Телец – насочили сте вниманието си към любовни проблеми. Половинката ви има какво да ви каже. Вие обаче сте прекалено забързани, за да забележите.

Близнаци – действайте, но преди да помислите трезво. Правите грешки, които ви струват скъпо.

Рак – работата ви днес ще изисква много жертви и отстъпки. За да вървите нагоре, ще трябва да забравите за някои удоволствия.

Лъв – чувствате се несигурни и това дава преднина на конкурентите ви. Няма причина да се притеснявате, но излишната тревожност ви пречи.

Дева – твърде сте емоционални и стоварвате гнева си върху случайни хора. Овладейте се, защото ще се поставите в неловко положение.

Везни – бъдете търпеливи и вярвайте в доброто стечение на обстоятелствата. Не пришпорвайте късмета си.

Скорпион – днес насочете вниманието си към изясняване на отношенията си с околните. Бъдете толерантни и снизходителни и другите ще ви отвърнат със същото.

Стрелец – притеснени сте за финансовото си състояние и днес ще се опитате увеличите доходите си.

Козирог – имате нужда от лично време и възможност да останете насаме със себе си. Не изпускайте момента. Понякога е по-добре за малко да останете сами.

Водолей – отговорностите ви се увеличават, а с тях расте и напрежението. Бъдете концентрирани и последователни и ще постигнете успех.

Риби – и днес ще се наложи да балансирате между професионалните и домашните си задължения. Става ви все по-трудно, но пък ще получите помощ от близък човек.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*