Home / Тя & Той / С годините мъжкият мозък се смалява, но пък либидото расте

С годините мъжкият мозък се смалява, но пък либидото расте

Интересна тенденция забелязаха американски учени – мозъкът на мъжете се смалява с времето, но желанието за секс се увеличава

Интелектът при хората обаче не определя интелигентността, предупреждават учените. Но смаляването на мозъка отслабва паметта, намалява работоспособността и концентрацията, либидото пък расте. Макар възможностите за сексуални подвизи при мъжете да намаляват с времето, желанието им за секс се увеличава.

Мозъкът при дамите не се променя с годините, констатират експертите. Резултатите от проведеното изследване показват, че колкото повече намалява количеството на мозъка при господата, толкова по-чувствителни стават към сексуалните дразнители, защото реагират с “участъка на любовта”, който започва да доминира.

Как това се отразява на сексуалните контакти и дали увеличава качеството – не е ясно, но е факт, че мъжете стават по-похотливи с годините. Господата мислят средно по 5 пъти за секс на час, което не им пречи да вършат успешно и другите си занимания.

Мозъкът при мъжете съдържа повече сиво вещество, а при жените е точно обратното. Това е и причината мъжете да са по-добри в точните науки, защото сивото вещество отговаря за логиката, а бялото – подпомага емоциите. На това се дължи бъбривостта и емоционалността на представителките на нежния пол.
сподели ме

loading...

2 comments

  1. Това са пълни глупости , толкова статии съм чел ,ако в едната пише че мъжете мислят повече за секс в другата пише точно обратното , че жените мислят повече за секс……това са измишльотини пълни…..и с фразата еди кои си учени са установили си мислиш тия са хванали Господ за шлифера :X:X:X

  2. Напротив, лич
    бидото угасва, а мозъка, изчезва

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*