Home / Хороскоп / Хороскоп за 16.07.11

Хороскоп за 16.07.11

Овен – нещо не сте в кондиция. Дразните се от всичко и напрежението ви идва в повече. Успешен ден за Овните, които се занимават с изкуство.

Телец – имайте търпение. Всяко прибързване днес ще ви коства много. Проучете добре новите си партньори, преди да се ангажирате с нови отговорности.

Близнаци – в съботния ден сте отново на работното си място. Липсва ви мотивация, а ви чакат толкова много задачи. Опитайте се да внесете разнообразие в ежедневието си.

Рак – много сте изнервени и реагирате неадекватно. Дразните се на всичко, което кажат близките и колегите ви. Приемате го лично и се сърдите за дреболии.

Лъв – успешен ден за вас. Очакват ви приятни изненади на работното място и в личен план. Не се възгордявайте обаче, животът е непрекъснат кръговрат и не се знае утре от коя страна ще се паднете.

Дева – днес сте настроени на здравна вълна. Ограничавате лошите си навици и имате желание да свалите няколкото килограма, които ви тормозят от известно време. Благоприятен ден за започване на нова диета.

Везни – ако имате възможност да избягате от работното ежедневие – ще е чудесно. Не ви е ден за работа. Отдайте се на забавления с цялото семейство и се поглезете дружно.

Скорпион – намирате се в заплетена ситуация. Направили сте някои основни грешки, за които сега си плащате. Опитвате се да внесете малко ред в мислите си, но едва ли ще успеете.

Стрелец – нямате търпение да започнете лятната си почивка. Планирали сте всичко до най-малката подробност. Ще трябва да почакате още съвсем малко, а днес ще се наложи да се концентрирате върху рутинни дейности.

Козирог – кипите от чувства и емоции, искате да ги споделите с някой, но не знаете дали е редно. Движите се над досадните задължения от ежедневието и не забелязвате апатията на колегите си. Очаква ви приятно обаждане от близък човек.

Водолей – ползотворен ден за вас. Всичко ви се отдава с лекота. Успявате да съчетаете домашните и служебните си задължения, както и да помислите лично за своите нужди.

Риби – и днес няма да подвиете крак, очаква ви много работа. Но пък ще имате шанс да демонстрирате своите качества на работното място. В личен план ви очаква приятна изненада.

бутон за социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*