Home / Лайфстайл / Радина се пропи, посяга и към дрогата

Радина се пропи, посяга и към дрогата

Красивата актриса започнала системно да прекалява с напитките


Радина и Деян Донков се натрясквали редовно в нощните заведения в столицата и провинцията, пише агенция Блиц. Очевидци разказват, че двамата прекаляват с напитките. На бензиностанция край Стара Загора, където е бил забелязан Донков, форумец твърди, че актьорът изглеждал надрусан. Други потребители в интернет също потвърждават слуховете, че Радина и Деян взимат дрога. Това е нормално за артистичните среди, заявява пък друг форумец. Тъй като бил добре запознат с навиците на звездната двойка, потребителят разказва пикантни подробности за плейбоя и новата му тръпка.

Връзката между Радина и Деян е широко обсъждана в медиите. Много хора смятат, че двамата не си подхождат и плейбоят влияе зле на младата актриса, която пък върти любов на два фронта, пишат жълтите медии. Радина се среща все по-често с бившето си гадже, а Деян хвърля по някой поглед към красавиците от обкръжението си.

Радина не пропуска да изтъкне, че няма любов между тях, ставало въпрос само за сексуално привличане. Бившият приятел на актрисата все още храни топли чувства към нея, но знае, че не могат да бъдат заедно. Радина станала твърде известна. Какъв е точно проблемът с нейната известност – не е ясно, но бившите гаджета са неразделни. Често пийват по биричка заедно и се усамотяват в жилището на Стефан.
сподели ме

loading...

3 comments

  1. eee vsiko znaete …… aaa 6to ne kajete v kakvi pozi go pravqt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*