Home / Тя & Той / Никой от вас не иска развалена кола и развален партньор, нали?!

Никой от вас не иска развалена кола и развален партньор, нали?!

Всяка раздяла причинява болка и всеки човек може да потвърди този факт! Но раздялата със себе си и своята душа е много по-страшна от тази с партньора!

„Ако усещаш, че искаш да се разделиш с работата си, с колата си, къщата, партньора, го направи веднага! В живота си не допускай гняв или обида, защото така ще привлечеш само разочарования“, съветва razdyalaтерапевтката Н. Кобилкина.

Дори да имате проблеми във връзката с човека до себе си, първо обърнете внимание на себе си, вслушайте се във вътрешния си глас и се опитайте да анализирате спокойно ситуацията. И най-важното – не позволявайте на предишни връзки, болки и разочарования да съсипят сегашното ви щастие. Но ако все пак смятате, че вашият партньор ви прави нещастни и няма намерение да се промени, изберете щастието си и го напуснете!

Има обаче и вечно депресирани хора, които смятат, че ще се почувстват по-добре, ако си намерят нов партньор веднага след раздялата. Никой не иска да купува развалена кола и да се занимава с ремонти. Взимаме си кола, за да се возим, а не да я ремонтираме! Защо тогава мислим, че някой иска да вземе „развален“ партньор и да ни „ремонтира“ от предишните любовни катастрофи?! Първо трябва да оправим себе си и да се научим да се обичаме. Чак тогава можем да помислим за връзка с друг…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*