Home / Светски / Русата Златка се заиграва и с жени

Русата Златка се заиграва и с жени

Плеймейтката реши да излезе от забвение, правейки си евтина реклама

Златка Райкова налетя и на жени, но от снимките се вижда, че провокациите й са просто позиране с цел ПР. Самотата явно кара моделката да търси други начини за забавление и разтуха, натискайки се с жени. Откакто Павел я изостави и се върна при семейството си, Русата Златка започна да вилнее по нощните клубове, както преди. Тя го удари на живот и очевидно не смята да бъде примерно момиче. За да привлече вниманието на медиите, плеймейтката търси какви ли не начини. Тя се отдаде на разврат и купони с други известни столични красавици. След порядъчно количество алкохол Златка и приятелки шокирали присъстващите в нощните клубове с мокрите си целувки.

Златка определено е решила да се върне към стария си образ на скандална плеймейтка, за да оплете в мрежите си някой заместник на Павел. С поведението си тя отново успя да разбуни духовете и да напомни за себе си по най-добрия начин, който познава.

Златка Райкова разкри душата си пред Венета Райкова, но скандалният епизод на “Горещо” още не е излъчен. Тя се превърна в ябълката на раздора между Венета и Вихра, тъй като и двете се борят за рейтинг на гърба на силиконовата Мис Плеймейт.
сподели ме

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*