Home / Новини / Влюбена девойка си разлепи некролога

Влюбена девойка си разлепи некролога

Лилия от Сандански изправи на нокти родителите си

Влюбената тийнейджърка се разделила с приятеля си, който е от същия град, и решила да стресне всички, разлепяйки собствените си некролози. Тя изготвила сама некролозите и ги разлепила на по-оживените улици, както и на улицата на вече бившето си гадже. Депресираната Лилия стреснала родителите си и само за няколко часа гръмнала новината за нейната “кончина” в курортния град. В некролога си тя написала: “Погребението ще се състои утре от 09:00. От опечалените.”

“Как не я беше срам да причини това на родителите си! Наистина караше тежък пубертет, но не сме и помисляли, че може да я докара до подобна постъпка. От срам родителите й не смеят да погледнат хората в очите” – коментирали съседите на момичето.

Лилия била много влюбена в приятеля си, но след като се разделили, първата й мисъл била за самоубийство. Тъй като не се осмелила да си посегне, решила само да уплаши близките си. Във Фейсбук успокоила приятелите си, че е жива, за да не я мислят.

Депресията на момичето явно отминава, защото в социалната мрежа започнала да пише по-оптимистични съобщения, но родителите й все още се тревожили за психичното й здраве. Девойката отказала да посети психолог, твърдейки, че вече е по-добре и няма нужда от консултации.

loading...

One comment

  1. Tova momiche e ludo, moje li da stiga do takava krainost ;]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*