Home / Светски / Преслава: В любовта съм много наивна!

Преслава: В любовта съм много наивна!

Певицата няма късмет в любовта

Изпълнителката на “Как ти стои” няма късмет с мъжете. Тя е една от най-желаните жени в България. Има добри финансови възможности и печели завидно добре. Канят я на участия в цялата страна и където и да се появи, тя предизвиква фурор. Въпреки всичките си успехи на професионалното поприще, Преси няма късмет в любовта. Може би, защото когато се влюби става сляпа, или просто не е срещнала голямата любов. Да намериш точния мъж не е лесно нито за обикновените жени, нито за известните. Колкото по-независим стават дамите, толкова по-малко време намират за срещи.

Преслава се похвали, че има мъж до себе си, след като няколко години се жалваше колко е самотна. Феновете й обаче се притесняват дали няма отново да разбият сърцето й.

“Когато се влюбя, ставам сляпа и лесно могат да ме подведат. Емоциите надделяват над здравия разум и губя здравата почва под краката си” – сподели Преси.

В своя интервю певицата от най-масовия жанр призна, че е казала на семейството си за новия си приятел. Тя обаче не разкрива как се казва новата й тръпка и дали мистериозният мъж е известен в публичното пространство.

Въпреки разочарованията си досега, Преслава не спира да вярва в любовта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*