Home / Светски / Преслава проговори за първата си любов! Сега плащала за старите си грешки!

Преслава проговори за първата си любов! Сега плащала за старите си грешки!

Чаровната фолк певица Преслава няма много късмет в любовта. Тя все избира мъже, които не са готови да се обвързват сериозно.  Дори настоящият официален не се напъва да вкара ред в емоциите на изпълнителката. Жоро Бирмата ту е лудо влюбен в Преси, ту я шамари, че е погледнала с добро око на мъж от публиката, който силно я аплодира. Преслава дори вече не си дава зор да обяснява по интервюта, че очаква голямата любов, че вярва в светлото бъдеще и куп други простотии, които дърдорят нейни колежки, пише в. „Уикенд“.

„Целият ми съзнателен живот досега беше подчинен на кариерата. Исках нови песни, нови албуми, участия и сякаш забравих, че има и други важни неща на този свят. Всъщност беше ми забранено да мисля за личен живот, ако искам да успея в музикалния бизнес“, признава си Преслава.

В ролята на зла орисница се проявява откривателят на гласовитата добричлийка – Милко Калайджиев. Мустакатият импресарио на младите таланти и до днес се кълне, че не се е възползвал от нея сексуално, както е правил с други бъдещи звезди на музикалния небосклон. За сметка на това изпълнителят на „Я, елате пиленца при батко“ категорично забранява на Пресито да върти любов с неин съученик, който дори прави планове да заживее заедно с красивата Петя.

Преслава певица

Преслава с къса коса – иска ново начало

„Бате Милко ми обясни, че имам страхотен талант, но ще се погубя, ако се отдам на любовта и не си налягам парцалите. Послушах го и скъсах с момчето, за което съжалявам и до днес. Той беше най-истинската и чистата ми любов. Беше готов на всичко заради мен, а аз просто спрях да му вдигам телефона. Със сигурност съм го наранила жестоко, но съдбата не ме остави безнаказана. Вярвам, че има карма на този свят и рано или късно плащаме за грешките си“, просълзява се Преслава.

Тя наистина си плаща, че и щедър бакшиш оставя. Всяка следваща интимна връзка е по-неуспешна от предишната. Последното е гадже, което е „момче от народа“, се казва Асен. По пътя към голямата слава обаче Преслава решава, че той е недостоен за нея. Младежът няма пари и е комплексиран от този факт. Певицата му бие шута. От тук насетне всичките й гаджета ще са мъже с пари.

Всички си спомнят за войната на едрогърдата брюнетка с колежката й Емилия за сърцето на Коко Динев. Двете бяха готови да си издерат очите при всяка среща по клубовете, а през останалото време надуваха ушите на света с взаимните обвинения и грозни клетви. После сякаш изведнъж се сдобриха и започнаха да отричат, че са правили черни магии една на друга.

„Преслава сериозно се беше намесила в живота на Емилия. Само че Емилия успя да надживее тези проблеми и да си оправи живота, докато Преслава продължи да гони вятърните мелници“, отсичат приятелки на Пресито. Те са абсолютно категорични, че забежките й с Жоро Главата и Ники Михайлов са просто еднодневни приключения, които са били обречени на провал още преди да започнат.

„Преслава е съвсем нормално момиче и има нужда от време на време ла изпуска парата. Въпросните двама господа просто са били по-настойчиви от останалите. Те не се притесняват да си поискат, докато нормалните момчета страшно се притесняват да отидат при известната певица и да й поискат телефона. Така сякаш я обграждат с невидим похлупак и я изолират от останалия свят, без тя да го е пожелала“, разказва близка приятелка на Преслава.presi

Певицата и до днес не иска и дума да обели за връзката й с Петко Димитров. Тя за кратко се самозалъгва, че най-сетне е намерила своя пристан и няма нужда повече да търси щастието. Петко е галантен любовник и страхотен джентълмен. Не е чудно, че лесно успява да заплени мислите и емоциите на момичето до себе си. Следва жестока развръзка. На хоризонта се появява Ели Гигова и Петко внимателно преценява каква ще му е изгодата от връзка с дъщерята на Николай Гигов. Петя е изоставена и отново наранена.

„Жоро Бирмата се възползва от положението и бързо се зае да лекува разбитото й сърце. Спечели вниманието й, след като й подари 1001 рози за рождения ден. Последва бурна връзка, приличаща много на латино сериал. Двамата ту се обичат, ту се бият на публични места. Последния път тя дори го нападна с бутилка, а той й отговори с яки шамари. Песимист съм от успешния край на тази връзка. Дори не се знае дали още са заедно. Преслава просто се умори да си признава, че е сама на този свят и явно така е прокълната да си остане“, включва се в колектива на оплаквачите приятел на певицата.Тя тези дни отряза косата си, явно подсказвайки, че е готова за ново начало. Дано този път съдбата не е толкова жестока към едрогърдата красавица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*