Home / Светски / Поли Генова слабее от злоба към Стела?

Поли Генова слабее от злоба към Стела?

Има конфликт между двете и той става прекалено открит

Поли Генова

Поли Генова

Тъй като покрай предаването, което ангажира цялото време, Поли няма как да спортува редовно, излишните килограми на иначе симпатичната певица леко са започнали да личат.

Това наложило спешни мерки от страна на менторката, която започнала да чете де що има сайт и издание за отслабване. Освен това тя решила да се довери и на опита на свои приятели и близки, които вече се били справили с излишните килца.

В крайна сметка, Поли решила, че най-добре ще отслабне с плодове и зеленчуци. На репетиции вече било съвсем естествено Генова да се появи и да започне да ръфа ябълки. И колкото повече гледала изваяните с фитнес форми на Мария Илиева, толкова повече се амбицирала да отслабне и тя.

И докато през деня било лесно, вечер коремът на Поли Генова надавал неистов вой, стържел и виел от глад, и в крайна сметка без да иска тя наваксвала с калориите. От новата и желана фигура нямало и следа, въпреки че немърливото отношение към фигурата й не се отразявало по никакъв начин и певицата си оставала все така приятно изглеждаща.

На какво се дължало това? Хора от екипа казват, че всичко било въпрос на спортна злоба. Певицата инкогнито се била присъединила към група във Фейсбук, призоваваща Стела от „X фактор“ да спре да пее. Факт е, че на фона на останалите Стела нбаистина не се справя добре. Червенокосата Поли е единствената, която откровено критикува девойката от Стара Загора за фалшивото й пеене при всеки повод.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*