Home / Светски / Ето защо Мария заряза мъжа си!

Ето защо Мария заряза мъжа си!

Певицата е готова да допусне друг мъж в леглото си

Мария търси страст

За да сложи край на небивалиците в пресата, Мария реши да разкаже цялата истина за раздялата си с бащата на Марая. След 6 години връзка, от които 5 в брак, певицата си дала сметка, че любовта вече я няма. Единственото, което я свързвало със съпруга й било детето. Като всяка млада жена, тя не искала да прекара живота си по този начин и взела трудното решение да продължи житейския си път сама.

“С Митко ме свързва само детето Аз съм само на 29 години и не искам да живея така” – жалва се изпълнителката на “Всичко е платено”.

Певицата разкрива, че от 7 месеца не живее в семейното жилище и през това време си е дала сметка за много неща. Готова е да постави ново начало и дори да допусне нов мъж в живота си. Дори с това да нарани нечии чувства, брюнетката смята, че нищо човешко не й е чуждо.

За огнената същност на Мария любовта винаги е била водеща – муза, която я тласка напред. Без тази любов тя отказва да живее с риск да се изправи пред нови трудности и изпитания.

“Имам правото да бъда обичана и да обичам” – споделя още хубавката певицата от най-масовия жанр.

След като раздялата на Мария и съпруга й стана публично достояние, в пресата започнаха да свързват името й с различни известни мъже. Един от тях бе Ники Михайлов.

loading...

One comment

  1. Определено същността й не е огнена ! В противен случай нямаше да е брюнетка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*