Home / Светски / Пенка от „Мис България“ втрещи хиляди с неграмотността си

Пенка от „Мис България“ втрещи хиляди с неграмотността си

Кандидат-миската не знае как се пише „България“

Пенка Мис България Ромката Пенка, която има мераци да се окичи с титлата „Мис България“, втрещи хиляди зрители с неграмотността си. Тя ги остави без думи, изписвайки „Валгаря“ вместо „България“.

„Срам и позор за България!“; „Язък им за годините! Най-елементарни думи да сбъркат…“; „Моята внучка, която е в трети клас, написа всички думи правилно. А за „България“ въобще не се замисли – написа я. Може ли да избират такива?! Нямам думи! Да спрат това предаване, да не се излагаме повече“, гласят част от десетките коментари във Фейсбук страницата на предаването.

Някои от зрителите смятат, че целият този цирк е добре планиран от продуцентите на шоуто. „Далеч съм от мисълта да бъда моралист, но това, което се дава, е абсолютна пошлост, простотия и най-долнопробен опит за печалба от продуцентите. Вярно е, че всеки иска да печели аудитория, но специално „Мис България“ би трябвало да има и малко по-различни цели. Все пак тук се избира момиче, което да е лице на България. Освен че ни представлява пред света, Мис България обикновено е и пример и модел за подражание за много млади момичета. И какво виждат те? Абсолютна неграмотност! И не стига това, но едва ли не да се гордееш, че не можеш да пишеш, вече е прекалено! И нещо друго – не се спряха да пушат половината от участничките. А и камерата не престана да дава това. Пушенето е право на избор на всеки, но в половината от времето да гледаш по телевизията пушещи потенциални Мис България е дивотия!“, пише ядосан зрител в социалната мрежа.

Пенка пък е недоволна от мисията, защото я смята за „нелепа“. „Зрителите ще ме помислят за тъпа“, не спря да се жалва кандидат-миската…

loading...

16 comments

 1. Е, не мога!!! Това вече е върхът на простащината! Предаването е абсолютна боза! На 14 съм, което най-вероятно подсказва на повечето хора, че се кефя на тези глупости, както и останалите ми връстници правят, но далеч не е така! Вчера гледах въпросния епизод и съм потресена! Как може такова нещо?!? Първо – кой идиот е допуснал тази неграмотна циганка Пенка да влезе в шоуто? Не може да напише името на държавата, в която живее, ама може да се натиска на 60 годишен мъж, за да й дава пари, нали? Това, естествено, може и да е планирано от продуцентите на шоуто, както се споменава в статията, но така работата става още по-жалка! Нито е красива, нито има грам сиво вещество в мозъка си, но има самочувствие до небето… И все пак – да не забравяме и останалите претендентки! Възмутена съм от начина, по който псуват, крещят и единствената им работа е да правят интриги и да си говорят зад гърбовете! Разбира се това не се отнася до всички тях, защото има някои момичета, които са много свестни, като Ингрид – толкова земно и красиво момиче, една дума не каза и един път не спори с някого! Джулия е прекрасна! Красива, добросъвестна и умна! Радвам се, че тя е едно от 3те момичета, които си бяха попълнили документите /не помня какво казаха, че са попълвали 😀 / без грешка. Има още няколко, които са подходящи, но те двете са ми фаворитки. Колкото до самия формат – тази година имам чувството, че гледам „Биг Брадър“, а не „Мис България“! Вярно е, че под формата на риалити шоу добиваме много по-голяма представа за момичетата, но не това е начинът, по който то трябва да се проведе! Мога да пиша още много по тази тема, но предпочитам да изляза навън с приятели, а не да стоя тук и да се ядосвам за неграмотността на някои хора!

 2. Stanimira Georgieva

  Добре, че е Пенка да понесе цялата ВАША излагация на гърба си!Против нея нищо. Дразня се на другите които отричат това което всъшност са. И продукцията го показа макар не толкова нагледно както при Пепи.. но стана ясно, че зад всичко стои тяхната необразованост. Самочувствие голямо но Без покритие.

 3. Stanimira Georgieva

  Срамота! Това са думи , които всички момичета са сбъркали в анкетата………Сигурна съм,че ако мисията беше дадена на всяка една от тях , всички щяха да са като Пенка! И все пак да не забравяме , че Пенка е учила само до 4-5 клас ,а те за 12 години щяха да са още по-зле! Просто трагедия ,аз съм потресена……И това са жени,които ще представят страната ни на " Мис Свят"! Работата е за рев!

 4. това е срам…..няма момиче според мен , което да заслужава короната…

 5. Emil Timarev

  tapi kozi I grozni cigani.

 6. Slavi Ivanov

  О ,свещена простота!

 7. Евгени Томов

  Прост ПР с прости хора.

 8. Илия Гатев

  Убеден съм, че е имало много по-красиви и образовани момичета. Какви са тези кандидатки? Която и да стане от тези за мен не може да представлява България. Не съм очаквал конкурса да е толкова опорочен.

 9. като гледам снимката, по-красиви под път и над път 🙂

 10. Илия Гатев

  Правят ги по-клюкарски и интригантски да се гледа, ама нали е конкурс, по какво ще се избират? Дейба тъпотията.

 11. Zara Yasenova

  Гаврата с Бъгария е тотална – прави се умишлено!

 12. Ivan Tsanov

  Нищо общо няма със старите конкурси.Това е уникална простотия нито една не заслужава да спечели

 13. Kwo ochakvate ot jena na ime Penka :D?

 14. леле… не знам какво да кажа! Мисля, че трябва сценаристите да сменят заглавието от " Мис България " на " Мис Тъпотия " – жалко.. как може да има толкова неграмотни хора в тази държава?:X

 15. Milena Angelova

  Ами явно може

 16. Правилно каза хора, защото всички дами, с много малки изключения, бяха допуснали правописни грешки. Която и да стане "Мис България" е абсолютно все тая. А и гледала си самото шоу като формат какво представлява. Биг Брадър пасти да яде. Организаторите на въпросната кампания едва ли се надяват, че ще изберат достойна "Мис България" , особено по този начин. Те не го и правят с тази цел, а ей така, сеир да става и става в крайна сметка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*