Home / Светски / Черната Златка преобрази живота си

Черната Златка преобрази живота си

Откакто е с Миро, Злати не бръмчи по нощните клубове

Златка Димитрова Моделката Златка Димитрова, по-известна в светските среди като Черната Златка, преобрази живота си, след като срещна половинката си Миро. Животът по нощните заведения е в миналото й и бившата изкусителка вече предпочита домашната обстановка.

„Аз по принцип никога не съм обичала особено да излизам вечер и се радвам, че и Миро е като мен. Живеем кротко и спокойно, опитваме се да си изградим семеен уют“, споделя пред „Стори“ плеймейтката.

След забързания работен ден, в който с половинката й тичат по задачи, двамата се прибират, тя прави вечеря, след което се гушват и обикновено гледат филм.

Златка разкрива, че вече се вижда и със сина на любимия си.

„Виждаме се с детето, всичко е много добре, бяхме дори тримата заедно на почивка“, хвали се тя и допълва: „Нещата се поуталожиха – и тя (бившата жена на Миро – ред. бел.) свикна с реалността. И аз свикнах с някои неща. В началото беше доста стряскащо и за двете страни. За себе си отчитам, че съм човек, който иска нещата бързо да се случват. А за всичко си трябва време“.

Златка Димитрова с Миро

Златка По думите на Злати Боби е много послушно, възпитано и добро дете.

„Казала съм му, че никога няма да му стана майка, за него винаги ще съм „кака Злати“. Аз не се вглъбявам в стари традиции, демократична съм и широко скроена и смятам, че така е нормално“, категорична е красавицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*