Home / Светски / Парите отровили любовта на Мика Стоичкова и Иво Аръков

Парите отровили любовта на Мика Стоичкова и Иво Аръков

Напусналият в понеделник „ВИП Брадър“ Иво Аръков е влязъл с лична мисия в Къщата край Нови хан. Актьорът от сериала „Фамилията“ е приел да стане част от експеримента „Образцов дом“ с едничката
цел да спечели пари и да разчисти сметките си с легендата Христо Стоичков.

В последната година Иво Аръков бе по-известен с това, че гаджелуваше с голямата дъщеря на Камата – Мика. След 10-месечна връзка обаче двамата неочаквано за всички прекъснаха отношенията си, а има-няма две седмици по-късно атлетичният артист бе пребит като куче в столичния квартал „Манастирски ливади“.

4 месеца след атентата неговите извършители, а и поръчители, остават забулени в мистерия и най-вероятно никога няма да бъдат разкрити. Най-обсъжданата версия в столичния ъндърграунд е тази, че самият Стоичков имал пръст в нападението. А причината била сума с 5 цифри, пише в. „Уикенд“.

Мика и Иво

Мика и Иво вече не са заедно

Упорито се мълви, че риалити героят задлъжнял със солидна сума на бившия си тъст покрай бизнес начинанието си със закусвалня с мексиканска храна. Едва ли е случайно, че дюкянът с питки бурито в един от столичните молове започна алъш-вериш, след като Мика заживя с Аръков.

Впоследствие самата тя редовно се навърташе около бизнеса на гаджето си, уж за да помага на любимия си.

„А всъщност – за да контролира работния процес в заведението, защото беше в неин интерес да има по-голяма печалба, за да може да си върне обратно личната инвестиция“ разправят осведомени.

Инвестицията обаче реално била на самия Стоичков. Не е тайна, че Камата е фен на мексиканската храна, а с неговото име дори е наречено пикантното бурито в закусвалнята на Аръков. Ако се вярва на клюката, легендата на ЦСКА и „Барселона“ услужил на актьора с 20 хил. лева, които да вложи в проекта. Но тъй като Камата е известен с това, че цепи стотинката на две и никому не дава пари назаем, определил срок, в който да получи сумата обратно. Падежната дата обаче не била спазена, понеже пикантната кухня не привлякла достатъчно клиенти. Това била причината и съдружникът на Аръков, негов приятел от детинството, няколко месеца след старта на проекта да се откаже и да напусне потъващия кораб.

Некоректното отношение на актьора към спонсора му подразнило Камата, но заради презумпцията, че ще се сродяват, се навил да даде отсрочка.

Иво Аръков

Иво Аръков

Вече усъмнил се, че може и да не си получи парите обратно, Стоичков пуснал в действие своите „уши“ и „очи“, за да проучи дали Иво няма и към други хора борчове и въобще що за човек е бъдещият му зет.

Твърди се, че точно тогава агентите докладвали на Ицата няколко притеснителни факта за сексуалната ориентация на актьора. Това преляло чашата и отвратен, Стоичков заповядал на дъщеря си Мика да скъса с гаджето си. После се случил и побоят…

Въпреки че за пред публика се правел на ощипана невеста, Аръков проницателно се досетил кой и какво иска да му подскаже чрез крошетата. Оттук-оттам младежът от град Преслав събрал някой лев и погасил част от борча си към най-известния български футболист. С по-голямата част от сумата обаче още висял на Камата. Последната договорка помежду им била с хонорара от „ВИП Брадър“ Аръков окончателно да се разплати. Според близки до риалити шоуто, за двата месеца в Къщата Иво щял да получи 40 хиляди лева.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*