Home / Тя & Той / Силната любов лекува

Силната любов лекува

Обичането е най-доброто лекарство за всякакви болежки, смятат лекарите

Вълшебният хормон окситоцин е естествена терапия за добро здраве. Той повишава кръвното налягане, стимулира дейността на сърцето и ускорява дишането. Повишава се нивото на естрогена и прогестерона при дамите.

Лекарите смятат, че пълноценният интимен живот може да ни предпази от много болести и дори от вирусни инфекции. Редовните ласки стимулират имунната система, обмяната на веществата и поддържат мускулите в добра форма. Благодарение на любовните ласки можете да нормализирате сърдечно-съдовата система, да стабилизирате кръвното налягане, да се избавите от безсънието и дори от главоболието.

Предимствата на редовното правене на любов са много, но те са най-осезаеми, когато се радвате на моногамна връзка. Безразборните контакти носят много рискове както от емоционално естество, така и от svetat e za dvamaздравословно. Когато се отдавате на любовна игра с любим човек, вие повишавате душевния си тонус, чувствате се удовлетворени и се зареждате с енергия.

Игрите от това естество са най-мощното оръжие срещу стреса и напрежението.  Интересно изследване сочи, че те повишават интелигентността. Въпреки че тези твърдения са спорни, няма по-добро лекарство от пълноценната любов с постоянен партньор.
сподели ме

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*