Home / Хороскоп / Хороскоп за 08.07.11

Хороскоп за 08.07.11

Овен – започвате блестящо деня, кипите от идеи и енергия. Възможни са атрактивни предложения. Позакрепихте финансовото си състояние, но не бързайте да харчите.

Телец – днес сте на отпускарска вълна. Изобщо не ви се занимава с рутинни дейности. Искате да се развличате с колеги в сладки приказки и това ще се отрази на работата ви.

Близнаци – околните ви дразнят и започвате да се палите за дреболии. Вие също имате известна вина. Опитайте се да не забелязвате дребните недоразумения и не критикувайте.

Рак – давате напразни надежди на новите си партньори, обещавате подкрепа, макар да не сте сигурни в намеренията си. Искате да се харесате и да направите добро впечатление, но не прекалявайте.

Лъв – днес сте спонтанни и действате прибързано. Оставяте се на емоциите си и ви липсва здрав разум. Пълни сте с очакване, но точно днес няма да получите чаканите новини.

Дева – носите се на крилете на любовта. Трудно се връщате в действителността. Искате всички да знаят за любовта ви и си търсите съмишленици, на които да доверявате пикантни подробности.

Везни – ден за проучване, анализиране и събиране на информация. Не правете прибързани изводи. Погледнете на ситуацията безпристрастно.

Скорпион – бъдете по-внимателни към здравето си днес. Пазете се от силното слънце и не стойте на открито под парещите лъчи. Не подценявайте жегите.

Стрелец – хубав ден за Стрелците. Чувствате се удовлетворени от работата си и започвате да се утвърждавате сред колегите си.

Козирог – хубав ден във финансово отношение. Помислете за зимните месеци и не правете скъпи покупки. Обичате да пазарувате, но тези пари ще ви трябват.

Водолей – изключително точни и дисциплинирани сте днес. Правете впечатление на началниците и скоро ще пожънете успехи на работното място.

Риби – днес сте силно интуитивни и комуникативни. Радвате се на внимание и се оказвате в центъра на поредната интрига. Не прибързвайте със съветите.

 
бутони за социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*