Home / Светски / Няма да повярвате колко много се промени Бритни Спиърс!

Няма да повярвате колко много се промени Бритни Спиърс!

Бритни Спиърс е по-различна от всякога

Бритни Спиърс е машина за пари! Тя печели по 1 милион долара на седмица от участията си в програми в Лас Вегас, но няма право да прави големи харчове. Всичките й сметки се контролират от баща й Джими.

Преди няколко години певицата бе пред фалит заради лоши сделки с имоти, но днес отново е богата. Заслугата за подобряването на финансовото й състояние е и на татко й. Той пое управлението на капиталите й след развода й с Кевин Фадърлайн.

„От мениджър Джими стана неин настойник в пълния смисъл на думата. Зае се да пази милионите й, защото иначе Бритни щеше да продължи да харчи неразумно. От тогава до сега Бритни разполага с много малки суми. Достъпът до хонорарите й е отнет“, разказват запознати с финансовото състояние на изпълнителката. У себе си певицата няма пари дори да плаща сметките си в ресторанти. Преди време тя бе погната от сервитьор, на когото не успя да се издължи в заведението му, припомня в. „Уикенд“.

И все пак Бритни не е за жалене. Тя печели по 475 000 долара за участие в Лас Вегас, а седмично рециталите й в града на хазарта са два или три. За последната година хитовата изпълнителка е прибрала само оттам 50 милиона долара.

Бритни Спиърс

Бритни Спиърс работи много

„Всички тези пари са под контрола на баща й. Той лично плаща сметките й, грижи се за дрехите и къщите й, а на нея й отпуска колкото за джобни. Без него отдавна щеше да е потънала в блатото на наркотиците и алкохола“, коментират от антуража на Бритни.

Кредитните карти на певицата били с лимит 5 000 долара. Те обаче били на съхранение у бодигардовете й, та да не се изкушава тя да тегли пари от тях.

Бритни се стопи от работа! 

Финансовото благополучие на Бритни Спиърс изглежда й струва големи усилия. От много работа пухкавата в миналото звезда е отслабнала драстично. Тя е свалила минимум 7 килограма, като най-много са изтънели бедрата й. За вталяването на Бритни заслуга има и баща й. Когато навремето щерка му претърпя нервен срив и се ошишка, той я накара да се подложи на строг хранителен режим.

Бритни

Певицата отслабна

Диетата дълго време не даваше резултати. Сега обаче, когато е комбинирана с почти ежедневни изтощителни концерти в Лас Вегас, ефектът вече е налице.

„Бритни почти нонстоп е в залата и репетира хореографията с балета си. Понякога дори забравя да се храни. Днес изглежда така добре, както по времето, в което правеше първите си стъпки в големия шоубизнес“, коментират в екипа на изпълнителката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*