Home / Светски / Николета разочарова Валери, развеждат се

Николета разочарова Валери, развеждат се

Плеймейтката изневерила на съпруга си с Ники Михайлов

Николета Лозанова и Валери Божинов се развеждат

Николета Лозанова и Валери Божинов се развеждат

Една от най-популярните двойки у нас – Николета Лозанова и Валери Божинов, е напът да сложи край на брака си. Футболистът бил разочарован от съпругата си, тъй като тя му изневерила с бившето си гадже Ники Михайлов. По информация на таблоида „Уикенд“ моделката се срещала тайно с любовника си в апартамент в столичния квартал „Люлин“.

Раздялата между Валери и Николета била факт от близо един месец. Футболистът бил наранен от предателството, но вече е взел най-трудното в живота си решение, а именно развод. Той щял да задвижи нещата в началото на месец септември. Пред медиите Божинов е лаконичен и казва само, че в момента е сам и обръща внимание единствено на кариерата си.

„Да сте чули да съм казал нещо лошо за Алисия? Няма да чуете лоша дума и за Николета. Под нивото ми е да коментирам неща, които са свързани с моите половинки“, категоричен е пред изданието Валери.

Говори се, че Николета е изпаднала в истерия и не искала да се разделя с мъжа си. Той обаче бил непреклонен. Обикалял нощните клубове в София с приятели и дори вече имал няколко апетитни завоевания.

„Николета сбърка фатално! Валери я направи принцеса, а тя направо се изплю в лицето му“, коментират близки до семейството хора.

Припомняме, че футболистът и моделката станаха семейство преди около година и половина. Двамата първо вдигнаха пищна сватба в България, а след това повторно се венчаха на Бора Бора.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*