Home / Новини / Да помогнем на мама Ани да отгледа децата си!

Да помогнем на мама Ани да отгледа децата си!

Заедно можем да осигурим щастливо детство на две ангелчета

Ани с децата си Даниела и Рая

Ани с децата си Даниела и Рая

Ани и мъжът й Стефан живеят спокойно и щастливо, докато един ден целият им живот се преобръща в автомобилна катастрофа. Вследствие на удара тя получава тежки наранявания, които я парализират. Тогава тя е бременна в 4-ия месец и лекарите не дават надежда за децата. Питат бащата дали е съгласен бременността да се прекъсне. Той отказва. Към днешна дата семейството се радва на две прекрасни дечица – Рая и Даниела, но радостта им не е пълна. Причината – тежкото състояние на Ани.

Младата майка е прикована към инвалидната количка и въпреки огромното желание да се грижи за близнаците си, няма физическата възможност да го прави. Тя страда, че не може да хване децата си за ръчичка, когато се опитват да проходят. Тя има цялата подкрепа на мъжа си, но мечтае да се изправи на крака и да отгледа рожбите си.

Тежка е съдбата на семейството, но то не губи надежда. Вярва, че има хора с добри сърца. Родителите на Даниела и Рая се обръщат към всички с молба за помощ – кой с каквото може, за да замине Ани на лечение в чужбина. Към този момент Ани и Стефан получават общо 600 лева и тази сума е крайно недостатъчна, за да получи тя шанс да промени нещата.семейство

Нека заедно помогнем на една майка да отгледа децата си!

Дарителска сметка:

Банка ДСК
BIC-STSABGSF
IBAN-BG34STSA93000021165072 в лева
титуляр: Антоанета Миткова Карагерова

PayPal: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=SV5VEK6DDRYE6

Страницата на Ани във Фейсбук

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*