Home / Светски / Никой не кани Емануела на участия

Никой не кани Емануела на участия

Певицата изпадна в немилост

Изпълнителката на “Ара мюзик” изпадна в немилост, откакто се раздели с Денис Касъмов. Бъдещето й в музикалната компания е под въпрос, въпреки че има железен договор. Както стана ясно, в “Пайнер” не я искат. Участия също нямала, което наложило да свободи големия апартамент недалече от бул. “България”.
За Емануела настъпват трудни времена. Макар да казват, че на който не му върви в работата, му върви в любовта, то за певицата тази максима не важи. Тя бележи провал след провал и на двата фронта, отбелязват от Lifestyle.bg.
За разлика от Емануела обаче, певици като Алисия просперират. Една от причините за това било, че Касъмов саботирал кариерата на хубавицата. Когато имало предложения за участия, той уреждал бившата половинка на Валери Божинов, както и други певици. Така Емануела нямала пари, а спонсори също не се виждало на хоризонта, злословят светските клюкари.
Мълвата носи, че шефът на “Ара мюзик” няма търпение да се отърве от Емануела и часа да й свърши договорът, за да приключи отношенията си с нея.
Последната година донесе много разочарования на фолкзвездата, но както изглежда те далеч не са свършили. Изпитанията тепърва предстоят.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*