Home / Хороскоп / Хороскоп за 13 януари 2012 г.

Хороскоп за 13 януари 2012 г.

Овен – добивате повече увереност и сякаш всички започват да ви се доверяват повече. Печелите овации и това ви дава нов стимул за работа.

Телец – ще е добре да помислите за повишаване на квалификацията си. Искате по-добра работа, но за целта ще трябва да положите двойно повече усилия.

Близнаци – искате повече почивка и днес ще успеете да си извоювате тази привилегия. Трябваше да го направите досега.

Рак – отстоявайте позициите си в службата, но без да застрашавате нечии интереси, за да не си създадете врагове, които да ви навредят на определен етап.

Лъв – бъдете внимателни, не поемайте рискове и ограничете работата си с остри предмети. Разсеяни сте и това може да ви донесе ядове.

Дева – не позволявайте на недоброжелатели да влияят на плановете и намеренията ви. Действайте според собствените си убеждения.

Везни – желанието ви да контролирате всичко и всички днес ще ви създаде проблеми. Борете се за своето, но без налагате желанията си над останалите.

Скорпион – ден за анализи и равносметка Ще се опитате да намерите верния път, но сякаш чувството на спокойствие ще ви се изплъзва непрекъснато.

Стрелец – не смесвайте личните и служебните дела. На работното място разказвайте колкото се може по-малко за личния си живот.

Козирог – затънали сте в работа, а един бюрократичен проблем не ви дава мира. Притеснени сте за имот, който не можете да раделите с роднини.

Водолей – бъдете готови за отстъпки и действайте в границите на разумното и добрия тон.

Риби – опитайте се да се забавлявате дори и на работното място. Така денят ви ще ви спори, а рутината няма да ви депресира.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*