Home / Светски / Ники Кънчев вече е безработен

Ники Кънчев вече е безработен

Популярният водещ остава вън от новия тв сезон

Ники Кънчев остана разочарован от решението на Нико Тупарев да го остави вън от новия тв сезон. “Стани богат” и “Биг брадър” не са сред приоритетите на ръководството на частната медия и на практика Кънчев остава безработен, пише в. “Всеки ден”. Той трябва да разчита единствено на заплатата си от радио “Дарик”, с която няма да може да поддържа високия стандарт на живот, с който е свикнал.

Професионалните неволи обаче не му се отразяват по никакъв начин, защото Кънчев се е отдал на гуляи по родното Черноморие. Водещият е на море самосиндикално – по ергенски. Не е взел със себе си жена си и дъщеря си, а се забавлява само с приятели.

Кънчев се закачал с всяка по-готина мадама, пише таблоидът. И съвсем не си губел времето в самотни вечери, купонясвал редовно по заведенията и на различни луксозни яхти край Южното Черноморие.

По повод на работата си в телевизията, Кънчев споделял пред приятели, че не му пука. Не го преживявал и гледал напред. Все пак “Стани богат” ще се излъчва догодина и тогава отново ще има поле за изява в телевизията, а дотогава ще се издържа със спестяванията си, които никак не са малко.
бутони за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*