Home / Хороскоп / Хороскоп за 31.07.11

Хороскоп за 31.07.11

Овен – привличате вниманието на околните, но не е изключено да си навлечете нечия завист. Не парадирайте с възможности и не се самоизтъквайте, за да не предизвикате хорската злоба.

Телец – тактиката ви досега нещо не сработва, опитайте се да потърсите нови възможности. Причината да се чувствате неудовлетворени се крие в самите вас. Трябва ви малко повече мотивация.

Близнаци – днес сте отпускарски настроени и ще направите кратко гостуване. Възможно е да предприемете и пътуване, внимавайте по пътищата.

Рак – стига сте мислили за работа и през почивния си ден. Типичната ви праволинейност ви отнема толкова много. Научете се да се забавлявате.

Лъв – днес се впускате в палави приключения. Сетивата ви са изострени, а желанията – взривоопасни. Все пак не прекалявайте.

Дева – силно тревожни сте. Мислите ви са насочени към проблеми в работата или в личен план. Успокойте душата си и направете нещо хубаво за себе си.

Везни – днес се опитвате да компенсирате пропуснатото през седмицата и се получава супер натоварен график, който ще ви вземе здравето. Отложете всичко – релаксирайте.

Скорпион – тъгувате по близък човек, който е далеч от вас. Потърпете още малко, скоро ще се срещнете. Не се измъчвайте напразно.

Стрелец – страхотен ден за вас. Кипите от енергия и имате чувството, че днес ще ви се случат невероятни неща и съвсем не грешите.

Козирог – връщате се постоянно в миналото и анализирате задълбочено. Губите време в излишни дейности. Телепортирайте се в настоящето и се опитайте да извлечете максималното от него.

Водолей – позитивната ви нагласа днес ще ви помогне да се справите с неприятностите. Не обръщайте внимание на дребнавите забележки и не прекрачвайте границата на добрия тон.

Риби – всичко в живота ви е плод на вашите грешки – не на съдбата. Можете да обвинявате само своите слабости. Добрата новина е, че с времето се променяте в положителна насока и ставате все по-мотивирани на работното място.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*