Home / Светски / Нели Хаджийска разкрива как привлича хубавите неща в живота си

Нели Хаджийска разкрива как привлича хубавите неща в живота си

Второто дете на Хаджийска и съпруга й Данаил ще се роди 3 години след появата на сина им Тодор. Нели подозира още, че хармоничното число 3, символ на триединството – раждане, живот и смърт, но най-вече на християнското му значение Светата Троица – Отец, Син и Светият Дух, също по някакъв начин е закодирано в пътя и ролята й на майка.

В развоя на живота си Нели долавя доза мистика, защото точно 3 години преди водещата да зачене за пръв път, мисълта да има свои наследници била по-скоро един неосъществим и далечен блян.

Не е тайна, че преди да забременее, доктори й поставят диагноза синдром на Хашимото. Заради заболяването на щитовидната жлеза тя се подлага на интензивна хормонална терапия,

Нели Хаджийска

Нели Хаджийска

пише в. „Уикенд“.

„Преди да разбера, че съм болна, започнах да подпухвам, да качвам килограми. Резултатите от първите изследвания на хормоните ми бяха толкова стряскащи за самите лекари, че не само аз, но и те се отчаяха. Някои дори предположиха, че имам левкемия. За мой късмет най-черните прогнози не се оказаха верни. Но трябваше да пия кортикостероиди”, признава Нели.

Именно проблемите й с щитовидната жлеза водят до два спонтанни аборта, преди да зачене Тод при д-р Георги Стаменов. Медикът приложил постиженията на съвременната медицина върху пациентката си, тя пък впрегнала всичката си вяра и… чудото станало.

„Редовно ходя на църква! Първо благодаря на Бог за всичко, което имам. Имам добър и любящ съпруг, който ме обича, здрави сме, имам работа, която обичам, имам прекрасни приятели. Преди години срещнах един човек, който впоследствие се оказа с голяма и важна роля в моя живот. С отец Николай се запознах в Руската църква. Преди да забременея с Тоди, заедно с този мъж се молехме Бог да ни изпрати дете. Редовно оставях бележки на саркофага на отец Серафим. Така се появи Тоди, а много скоро ще се роди и неговото братче”, казва вечно усмихнатата тв звезда.

С отец Николай Нели и до днес поддържа връзка. Дори той се е превърнал в част от семейството – осветил е дома й, кръстил е сина й, а след време, живот и здраве, ще кръсти и бебето.

„Братчето на Тоди ще се роди в началото на лятото. Приятелките ми казват, че съм адски смела, защото дори ми се върти идеята за трето инвитро бебе”, храбра е в мечтите си Хаджийска.

И тъй като успешно ползва закона за привличането и управлява живота си чрез него, от сега е сигурна, че момченцето й ще е русо със сини очи.

„Вселената ти отговаря по начина, по който ти се държиш с нея. Всичко в живота ми се случва така, както аз го програмирам”, уверена е Нели.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*