Home / Светски / Митьо Пищова: Туй лято изръчках 382 жени

Митьо Пищова: Туй лято изръчках 382 жени

Любителят на женската хубост се чувства омаломощен от толкова много секс

“Чак оная работа ме боли от секс” – споделя възторжено мераклията за градоначалник.

Митьо Пищова обича да парадира с броя на любовните си завоевания. След като наскоро беше изоставен пред олтара от красива млада жена, той съвсем му е отпуснал края. Ако изобщо може да му се вярва, това лято е завъртял чудната бройка от 382 жени. Дали наистина е възможно и тази бройка е реална – ние не се наемаме да конкретизираме и оставяме изводите на вас.

Скандалният любовчия се похвалил лично пред “Всеки ден”, че се е кандидатирал за кмет на Несебър. Шоуменът не си губи времето и вече се насочва към властта. Той е подал заявление за участие в местните избори в Общинската избирателна комисия в града от името на “Движение експерти за регионите”. Кандидатът за кмет вече се готви да седне на кметското място и дори прави планове какво ще предприеме, когато това все пак стане.

Софрата за изборите се мести в Несебър, а целият масраф ще бъде поет от голяма фирма и ще струва 300 хил. лв.

“Мен народът ме чака. В този град има море, хората ме обичат и ще ме подкрепят. Искат човек от тяхната черга да ги ръководи, но в същото време и да е богат, да не краде. Първо ще променя облика на Несебър. Той има трихилядна история и ще се опитам да го възстановя.” – кани се едрогабаритният шоумен.
бутони за социални мрежи

loading...

4 comments

  1. бе какво пишете изобщо за тоя шопар.То 1 циганка ако се намери да му пусне в годината ще се радва-той се хвали с над 300 за лятото.И кмет на Несебър ще става-от къв па зор там?Селски Бек.

  2. Хахаха да, напълно съм съгласна, кой го знае от колко време не е правил секс, че чак започва да фантазира.. 😀 Толкова много жени за едно лято, това означава че на ден трябва да има поне по 4 различни, просто е смешно 😀 След толкова много секс, най-малкото което е, щеше да свали някой друг килограм, а той си е същото кюфте!

  3. Какви 382????гаранция са много повече,но на сьн.Коиа себе си уважаваща жена ще спи с този шопар????И то не заради килограмите,а защото той говори без уважение за жените.Кмет щял да става,народа го обичал….дрьн,дрьн…много сьнува този човек….срамота,че е на години!!!!

  4. Незнам, нямам думи 😀 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*