Home / Новини / Зодиите и хороскопите са измислица!

Зодиите и хороскопите са измислица!

Това твърди младият астроном Никола Каравасилев

“Планетите не могат да ни влияят с техните гравитационни полета и магнитните полета, защото са прекалено далече от нас” – твърди младият учен. Според него всички хороскопи са просто за забавление, пише електронното издание на “168 часа”.

Зодиите били пълна измислица и нямали връзка с действителния характер, нрави и визия. “Вманиачването в тези неща е напълно погрешно, а хороскопите по никакъв начин не отговарят на истината” – коментира астрономът.

За разлика от него, астроложката Оксана Хорват твърдо вярва в зодиите и астрологичните предсказания, смятайки, че астрологията не се занимава с физическото привличане на планетите, а с техните проекции на Земята.

Вероятно колкото учени се съберат на едно място да спорят по този въпрос – толкова и различни мнения ще има в крайна сметка. Добрата новина е, че апокалипсис няма да има – нито през 2012 г., нито през следващите години.

В интерес на истината, зодиите и хороскопите забавляват хората и много от тях откриват себе си и своите преживявания в астрологичните предсказания, затова дали да вярвате в зодии – е лично ваше решение. Ако ви е приятно, дори да имате съмнения, че всичко това е измислица, то няма нищо лошо да продължавате да се интересувате от хороскопи.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*